18 Eylül 2012 Salı

MAKYAJINIZ SONBAHARA HOŞGELDİN DESİN....

Sonbaharın renklerini makyajımız da yaşatmak çok hoş görünmemizi sağlayacaktır...
Garnier Kapatıcı Roll On
Göz makyajımızın püf noktalarından biri ise göz altımıza süreceğimiz kapatıcının, göz çevremize vereceği aydınlık da saklı olsa gerek..


 Ten renginize yakın bir tondaki kapatıcıyı kullanarak makyajımıza başlamalıyız. Makyajımızın kalıcılığını sağlamak ve kusurları kapatmak için Fondöteni yüz ve boyun bölgemize uyguladıktan sonra göz makyajımıza geçebiliriz.
Max Factor 2'li Far
Mürdüm veya kahverengi tonlarında farımızı göz kapağmıza eşit bir şekilde sürdükten sonra, göz kapağımızın dış köşesinden  başlayarak uygulayacagınız   gölgelendirme  için  bir kaç rengi bir arada kullanarak daha çekici  bir makyaj yakalabiliriz. 



Lancome Maskara
Gözleriniz büyükse göz içine, küçükse daha iri bir görünüm vermek için kirpik diplerine göz kalemi çekildikten sonra son olarak maskaranızı sürmelisiniz.
Kaşınızın hemen altına süreceğiniz beyaz veya krem rengi bir farda kaşlarınızın belirginliğini artıracak ve daha kusursuz bir göz makyajınız olmasını sağlayacaktır


Orly Oje- One Night Stand
Tırnaklarınıza da sonbaharın gizemine yakışır renklerde oje sürmeniz; örneğin mercan rengi, kırmızı tonlar tercih etmeniz sizi bir adım önde tutacaktır



Max Factor Color Elixir Ruj


Şarap ve kiremit kırmızı rujlar sonbahara çok yakışır. Ancak bu renkleri kullanırken göz makyajınızı sade tutmanız daha güzel bir görünüm kazandıracaktır.
(Makyaj)

2 yorum:

  1. harika olmuş,mercan rengi ve kırmızı renk ojelere de bayılıyım :) sende benim blogumu ziyaret edersen cok sevınırım,sevgiler

    http://handeyuzel.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler canım tabi gelirim

    YanıtlaSil