17 Eylül 2012 Pazartesi

BAKIMLI ELLER & GÜÇLÜ TIRNAKLAR İÇİN ÖNERİLER


Günlük hayatta en çok kullandığımız ellerimizin bakımına özen göstermek çok  önemli...
Güzelliğimizin tamamlayıcısı, sağlıklı ve  güzel ellere nasıl kavuşuruz???
Kış aylarının yaklaştığı şu günlerde soğuk havanın verebileceği zararlardan ellerinizi korumayı unutmayın..
Kuruyan ve çatlayan ellerden korunmak adına günlük işlerinizde eldiven kullanmanın faydası da çok büyük..
El kreminizi çantanızdan eksik etmeyin ve ellerinizi neme doyurun. 
Ellerinizi sağlıkla buluşturan ORLY El ve Tırnak Bakım Markası  bakımlı ve güzel ellere kavuşmamızı sağlayacak mükemmel ürün yelpazesiyle yine beni kendine hayran bıraktı... 
Kışa girmeden almanızı tavsiye ettiğim bu mükemmel ürünleri sizlere sunmak istedim. Özellikle Orly Cuticle Therapy Creme (Tırnak Eti Bakım Kremi)'ni  çantamdan eksik etmiyorummm...

ORLY El VE Tırnak Bakımı Serisi



Orly Cuticle Therapy Creme (Tırnak Eti Bakım Kremi)
Ekstra bakıma ihtiyaç duyan tırnak etleri için özel olarak formüle edilmştir. Sertleşmiş - kuru ellerin ve tırnak etlerinin yoğun bakım terapisi için mükemmel bir yumuşatıcı, nemlendiricidir. İçerdiği A ve E vitaminleri, serbest radikaller ile savaşır, güçlü antioksidan etkisiyle tırnakların sağlıklı gelişimini sağlar. Avakado ve susam yağı ile kuru cilt ve tırnak etlerini mükemmel bir şekilde yumuşaıtr ve nemlendirir.Tırnaklarınızın doğal ve sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlar.



Cuticle Care Complex® Tırnak Eti Bakım Yağı
Kolayca nüfuz eden 7 botanik özlü ve carotene proteinli formülü ile tırnak yatağını (tırnak matriksini) besler, tırnak etini yumuşatır. İçerdiği doğal yağlar sayesinde tırnak etlerinizi besler ve dipten uca daha sağlıklı tırnaklar sağlar.




ORLY Cuticle Oil+ Bakım Yağı 
ORLY Cuticle Oil+ bakım yağı icerdiği doğal portakal ve kiraz özleri ile tırnak ve tırnak etlerinizi yumuşatır, bakım verir ve canlandırır. Sertleşmiş ve kalınlaşmış tırnak eti problemlerine son verir. Özel formülü sayesinde daha uzun, güçlü ve sağlıklı tırnaklar sağlar.
(sağlık)




2 yorum:

  1. Sevgili Ece hoşgeldin ziyaretin için çok teşekkürler ben de seni ekledim
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Görüşmek dileğiyle...

    YanıtlaSil