5 Ekim 2012 Cuma

MUCİZE TIRNAK GÜÇLENDİRİCİ "ORLY Nailtrition " İle TIRNAK KIRILMALARINA SON...

Zırh gibi tınaklara kavuşmak artık mümkün. 

Nasıl mı? 

Benim tırnaklarım çok ince bir yapıya sahipti, uzatmak mucize gibi geliyordu...
Lastik kadar ince tırnaklarımdan çok şikayetçi olduğum için doktora bile gittim. Ama bir sıkıntı olmadığı yapısal olduğunu söylediler. Bu konuyu  çok kafama takmıştım. Eczaneden tırnak güçlendirici ürün almam gerektiğini düşündüm Eczacım bana ORLY Nailtrition Tırnak Güçlendiriciyi önerdi ve kullanmaya başladım 3 günde bir kere tırnaklarıma sürdüm. Ben tırnaklarıma parlatıcı görünüm verdiği için üzerine oje uygulamadım. Siz isterseniz üzerine ojenizide sürebilirsiniz. 
Tırnaklarım inanılmaz derecede sertlik kazandı ve ürünün uzatıcı etkisinden dolayı çabucak uzadı. Hala kullanmaya devam ediyorum lastik gibi hemen kırılan tırnaklarımın bukadar sertleşebileceği ve güçleneceği hiç aklıma gelmemişti doğrusu.İçerisinde bambu özleriyle tırnakları etkiye sahip mükemmel bir ürün. Bu güzel ürünü kırılgan tırnaklara sahip herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. 
(makyaj)

4 yorum:

  1. Bende ayni dertten muzdaripim.ustune bir de ikiye ayriliyor.sadece eczanelerde mi oluyor,biliyor musun?

    YanıtlaSil
  2. Evet canım sadece Eczanelerde satılıyor diye biliyorum. Benimde senin gibi tırnaklarım soyuluyordu zaten ince kırılmasını geçtim birde soyuluyordu. Ama artık sapa sağlam tırnaklarım var kullanmaya devam ediyorum hala,
    yakında tırnaklarımla tencere taşırım her halde:)

    YanıtlaSil
  3. Hemen eczanelerden sorusturmaya baslayim o zaman;) tesekkurler bilgi icin;)

    YanıtlaSil