12 Eylül 2012 Çarşamba

BURCUNUZ BU AY NE DİYOR?? EYLÜL 2012

KOÇ
AŞK
16 Eylül sizin için oldukça ilginç bir gün. Özellikle iş hayatında ilginç bir haber alabilirsiniz. İç dünyanız karışıyor. Bazı şartlarda değişimler oluyor. Sezgileriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. İlgi alanlarınız değişirken birlikte çalıştığınız kişiler hakkında fikirleriniz değişebilir.
SAĞLIK
Güneş ve Merkür sağlık evinizde birlikte hareket edecek ve sizi muthiş bir enerji seline kavuşturacak. Çok dikkatli olmalı ve bu hiperaktif haliniz için bir önlem almalısınız.
İŞ
19 Eylül'den sonra Plüton gezegeni, kariyer evinizde ileri hareketine başlıyor. İşte bu dönemde gecikmiş zamlarınızı ve beklediğiniz iş tekliflerini alabilirsiniz.
BOGA

AŞK
17 Eylül'den itibaren duygusal hayatınızda yepyeni olaylar sizi bekliyor. Bu arada, bazı küçük kaçamaklarda söz konusu olabilir. Sizi zor durumda bırakacak olaylara meydan vermeyin.
SAĞLIK
23 Eylül'den sonra güneş sağlık evinizde yer almaya başlayacak. Bu ay kalbinize ve dolaşım sisteminize dikkat etmelisiniz. Özellikle rutin kontrollerinizi kesinlikle aksatmayın
İŞ
Eylül ayında finans gezegeninizin size vereceği kozmik destekle para konularında çok akıllıca davranacaksınız. Yatırımlarınız size kazanç olarak geri dönecek.

İKİZLER
AŞK
Son baharın ilk ayında cazibeniz oldukça yüksek seyrediyor. Yaratıcı kişiliklerle birlikte olacak ve sizi destekleyen güçlü konumdaki kişilerin arkadaşlığını tercih edeceksiniz.

SAĞLIK
Oldukça sağlıklı görünmenize karşın hırslı yapınızın körüklenmesinden dolayı strese bağlı gerginlikler ortaya çıkabilir. Alkollu ve gazlı yiyeceklerden uzak kalmalısınız.

İŞ
Bu ay gayrimenkül edinmek isteyenler bu düşlerini gerçekleştirecek. Uzun süredir bütçenize uygun bir ev arıyorsanız, bu günlerde hayalinize kavuşabilirsiniz
YENGEÇ
AŞK
16 Eylül'den sonra duygusal konulara daha derin bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Partnerinizle aranızda netleştirmeniz gereken sorunlarınız içinse hala zamanınız var.
SAĞLIK
Ay boyunca felsefi konularda kendinizi arındıracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eski ve işe yaramayan yanlış inançlardan uzaklaşacaksınız. Kendi doğrultularınızla hareket edeceksiniz.

İŞ
16 Eylül'e kadar, maddi konularda oldukça mantıklı kararlar alacaksınız ve kendi isteklerinizde direteceksiniz. İnandığınız konularda da taviz vermeyeceksiniz.

ASLAN
AŞK
Bu ay Mars, yaşam evinizde ilerliyor. Hayata oldukça enerjik bakacaksınız. Enerjinizi odaklıyacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz.

SAĞLIK
6 Eylül'den sonra kalbinize özen gösterin. Daha sonra neşeniz yerine gelecek, merak etmeyin.

İŞ
İşMars, güneş, merkür el ele vererek, size çevreyle olan ilişkilerinde hareket ve kıvraklık kazandıracak. Hızlı düşünecek, hızlı kararlar alacak ama huzursuz ve sabırsız olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda tartışmaya hazır bir ruh durumu sergilerken, size muhalif olanlara da sert yanıtlar vereceksiniz. 

BAŞAK

AŞK
18 Eylül'den sonra plüton ileri hareketine başlıyor. Odaklanacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmiş durumdasınız.

SAĞLIK

Bu ay yolculuklarda yaşayacağınız risklere dikkat etmelisiniz. 
Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemek yiyip
spor yapmalısınız. Dengeli beslenin ve kısa yürüyüşler yapın
İŞ
16 Eylül'de yeni ay kişilik evinizde doğuyor. Bu ay duygularınız
önemli.Kendi istemleriniz doğrultusunda büyük bir yoğunluk
içinde olacak, kendinizi daha çok beğeneceksiniz.

TERAZİ

AŞK
Eğer bir aşk yaşıyorsanız, bu ay romantizm dolu günler sizi bekliyor. Ay'ın büyük bir kısmı as lan burcunda ilerliyor. Süpriz karşılaşmalara hazırlıklı olun.
SAĞLIK
Ay boyunca, sağlık eviniz, size büyük bir şans getiriyor. Sizi rahatlatacak spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz.
İŞ
16-30 Eylül arasında duygularınızı saklama gereği duyacaksınız. Gizli duygularınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz. 
AKREP

AŞK
Aynı arkadaş grubunda tanışarak düşünce bazında anlaştığınız bir kişiyle sizi bir anda saracak duygu dalgalanmaları içine girebilirsiniz, dikkatli olun!
SAĞLIK
Bu ay katıldığınız tüm yemekli toplantılarda dikkatli olmanızda yarar var. Kalbinizin sağlığınızı düşünerek hareket edin ve olaylara sizi rahatlatacak şekilde geniş perspektiften bakın.

İŞ
Bu ay özellikle, size prestij kazandıracak olaylar yaşayacak ve yeni çevrelerde eskisinden çok daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. 
YAY
AŞK
İşte eğlence hayatına daha fazla önem verdiğiniz dönemlerden biri daha. Bazılarınız işin tadını kaçırabilir ve aile büyüklerinin kurallarına ters düşebilirler. Konuşmalarınızda baskıcı ve kışkırtıcı bir tavır da söz konusu olabilir.
SAĞLIK
Sağlık gezegeniniz olan Venüs, bu ay aslan burcunda ilerliyor. Kalp ve dolaşım sisteminizle ilgili sorunlara dikkat etmelisiniz. Satürn ise, iskelet sisteminizle ilgili problemlere neden olabilir.
İŞ
7 Eylül'e kadar olan dönem anlaşmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. 17 Eylül'den sonra fiziksel anlamda oldukça çekici ve aktif bir tavır içine gireceksiniz. Ortaklıklarda kararlı bir tutum izleyeceksiniz. 
OĞLAK

AŞK

16 Eylül'den sonra terazi Merkür'le aslan sa Venüs'le iletişim içinde ilerliyor ve bu size birçok yolculuk fırsatı sunuyor. Sevdiğiniz kişilerle seyahat edebilir ve iş gezilerine çıkabilirsiniz.

SAĞLIK
Bu ay sağlığınızla ilgili sorunlara karşı daha duyarlı yaklaşmalısınız. Sezgisel yetenekleriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Uykunuza dikkat edin ve küçük kazalara karşı tedbirli olun.
İŞ
Artık kişisel isteklerinizi uzun vadeye yaymalısınız. Aile, sosyal yaşantı ve maddi konular geri plana atılırken, daha çok toplumsal hedefleriniz dâhilinde hareket etmek isteyeceksiniz
KOVA
AŞK
Aşka ve cinselliğe herzaman önem veren birisiniz ama bu ay aşkınız çok
ağır basacak...


SAĞLIK
Bu ay bir diş doktoruna görünmenizde fayda var. Bu dönemde cildinize, kemiklerinize ve iskelet sisteminize de özen göstermelisiniz. Bu arada yapacağınız yolculuklarda da dikkatli olmalısınız.
İŞ
Bu ay size olumlu enerji veriyor. Finans fırsatlarını deneyeceksiniz. Gelen birçok teklifi bu değişim süreci içinde değerlendirebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde karşınızda her zaman rastlayamayacağınız fırsatlar çıkacak; faydalanmanın tam zamanı.

BALIK
AŞK
Neptün ve Uranüs kişilik evinde geri gidiyor. Bu ay eski duygularınız ön plana çıkacak. 
SAĞLIK
Bu ay melankolik yönler ortaya çıkacak. Geçmişe bağlı bir takım sorunlar ortaya çıkabilir. Hatta gülümserken bile kafanızda bir takım hesaplar olabilir. Balık'lar bu ay kendilerinden başka hiç kimsenin güvenilir olmadığına inanıyorlar.

İŞ
İletişim konusunda başarısız bir tablo görünüyor ve buna bağlı finans sorunları yaşayabilirsiniz. Alışkanlıklarınız konusunda da dikkatli olmalısınız






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder