19 Eylül 2012 Çarşamba

BEBEK BAKIM ŞAMPUANLARI...

Bebeklerimizin cildi çok hassastır,  bizim en değerli  ve hassas varlıklarımıza gereken özeni göstermeliyiz... Bu güzel ürünleri bebeklerimizin hassas tenlerini düşünerek seçtim..

Bübchen Bebek/Çocuk Şampuanı - Klasik 200ml







Papatya ve ıhlamur cicegi özlü bir şampuandır.-Boya maddesi içermez.-Parfümsüzdür, sadece papatyanın doğal kokusunu içerir.-Sabun maddesi icermedigi icin fazla köpürmeyen, doğal temizlik sağlayan,bitki ozlu yumuşak yıkama hammaddeli bir şampuandır.-Saçın kolay şekil almasını sağlayan papatya ve ıhlamur özleri saça ipeksi parlaklık verir,hassas saç derisinin kurumasını ve tahrişleri önler.-Göz yakmaz.-Cildin pH dengesi ile uyumludur.En ust duzeyde cilt koruma özelligine sahiptir.





Organicare Bebek Şampuanı 250ml


Organicare Türkiye’de üretilen ilk Organik Bebek Şampuanıdır. Bebeğinizin saçına ve vücuduna güvenle kullanabileceğiniz doğal bir bakım ürünüdür.


Uluslararası sertifikasyon firması ICEA tarafından %100 organik olduğu sertifika ile belgelenmiştir.

Zararlı ve tahriş edici hiçbir sentetik içermeyen organik formülü ile diğer bebek bakım ürünlerinden ayrılır.
Organicare Baby, bebeğinizin narin tenini ve yumuşak saçını güvenle temizler, nemlendirir ve korur. 

Bu ürün, bebeğiniz büyürken hormonal dengesine etki eden, hücrelerinde toksik birikime yol açan, genetik iz bırakan, yıllarca vücudundan atılmadan kalabilen her türlü kimyasaldan arındırılmış organik bir formülle üretildi.

Organicare çocuklarımıza en saf ve arındırılmış biyolojik ortamı sunarken onların sağlıkla ve hastalıklara karşı dirençle gelişmelerini destekler.

Organik hayat tarzını benimseyen veya alerjen ve hassas bünyeye sahip yetişkinler içinde ideal bir üründür.
Rengini ve kokusunu içerdiği bitkisel özlerden alır. Sentetik ve tahriş edici hiçbir renklendirici, koku verici, ekstrakt, silikon, paraben, kıvam arttırıcı, SLS ve SLES içermez.

Dermatolojik olarak test edilmiştir. Hipoallerjeniktir. pH değeri bebeğinizin cildi ile uyumludur.

Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.


SEBAMED BABY ŞAMPUAN 250ml  
Baby Sebamed 150 ml Şampuan (Küçük Boy) Sebamed Şampuan, bebeğinizin ve çocuğunuzun hassas cildi için gözleri yakmayan harika bir ürün...Sebamed Bebek Şampuanı, saç ve saçlı deriyi yumuşak ve cilde uygun olarak temizler.Saçlı derinin doğal koruyucu örtüsünü korur.Gözenekleri tıkamazBoyar madde içermez.Bebeklerin ve çocukların saçı özel bir şampuana ihtiyaç gösterir. Konağı önleyenSebamed Bebek Şampuanı bebeğin ve çocuğun saçını zedelemeden temizler; pH 5,5 sayesinde saç derisinin doğal koruyucu örtüsünün devamını sağlar. Papatya özü, cildi korur ve tahrişi önler. Saçlara ipeksi bir parlaklık kazandırır güzel kokar, gözleri yakmaz, saçların kolay ve rahat taranmasını sağlar.

(saç)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder